MANUELT BESTILLINGSSKJEMA.

Dette skjema er forbeholdt manuelle bestillinger som er for store i henhold til postens fraktbegrensninger eller med budbil. Dette vil være merket på produktets nettside. Skjemaet sendes direkte til vårt ordrekontor som står for all ekspedering.

Gjelder din henvendelse bestilling som er gjort tidligere, samt andre henvendelser viser vi til eget skjema på vår hjelpeside. Kontaktkjema på vår hjelpeside sendes direkte til den kundebehandler som står for oppfølging til kunde og som besvarer generelle spørsmål.
 
Leveranse Budbil.
Ønsker man å få vare tilkjørt med budbil fakturerer vi kun varens pris. Fraktomkostninger betales til budfirma kontant mot kvittering. Budbil benyttes på følgende strekninger: Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg, og Drammen - Notodden. Priser og betingelser står skrevet på skjemaet over som vil endre utseende etter hvilke valg du gjør underveis.
 
Leveranse Bring.
Dette er dessverre nødvendig i tilfeller hvor pakke er for stor i forhold til ordinær frakt, og hvor budbil ikke kan benyttes.
 
 
Er din pakke for stor i henhold til postens fraktberegninger kan bestilling også hentes i vår engross forretning i Drammen.
 
Bestillinger faktureres og sendes til kunde via epost. Dersom man ikke har avtale med vårt firma ekspederes bestilling så snart beløpet er godskrevet vår konto. Kunde blir kontaktet i forkant av forsendelse.


Kunstnerutstyr.no
Norges laveste priser på en rekke produkter,
direkte fra produsent og importør!