AKVARELLMALING
OG GOUACHESETT
AV BESTE
KUNSTNERKVALITETUmton akvarell- og gouachemaling er av beste kunstnerkvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Holbein akvarellmaling leveres på tube, den er av absolutt beste kvalitet og regnes i dag som en av verdens beste kunstnerfarger.

Akademikere har testet våre kunstnerfarger opp mot flere av våre mest kjente merker, og funnet at disse er av minst samme kvalitet, og i enkelte tilfeller vesentlig bedre. Vår akvarell- og gouachemaling er kjent for sin briljante fargegjengivelse, noe som skyldes rik konsentrasjon av pigment.
Med sin høye lysekthet og bruk av den beste arabiske gummi har disse blitt en våre bestselgere.
Likevel har vi klart å holde prisene nede på et absolutt minimum.


Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.
Ved kjøp av 5 stk. i samme artikkelnummer gir vi deg 1 ekstra uten tillegg i prisen.
 
AKVARELLMALING OG GOUACHESETT
TIL FORNUFTIGE PRISER
.
Male med akvarell

Umton akvarellmaling og designers gouache er en av ytterst få merker på markedet i dag som har garanti på holdbarhet.

Holbein akvarellmaling er en av verdens mest solgte akvarellfarger. Det er ikke uten grunn at Holbein mottar flere og flere utmerkelser som nr. 1 blant akvarellentusiaster.

Male med akvarellmaling.

 

Startsett akvarell

Startsett akvarell.

Her har vi plukket ut de 10 mest populære fargene, hvor alle er av beste kunstnerkvalitet. Leveres med et praktisk treskrin i rød bøk.

Pr. sett
Art.nr. AS-501
kun kr. 379,00.

Akvarellsett 24 farger

Akvarellsett 24 farger.

Akvarellskrin i rød bøk med gjennomsiktig lokk i pleksiglass. Skrinet måler 19,5 x 11,5 x 3 cm. og inneholder 24 stk. fargekaker av beste kunstnerkvalitet.

Pr. sett
Art.nr. AS-502
kun kr. 679,00.

Akvarellsett med keramikkpalett

Akvarellsett med keramikkpalett.

Et eksklusivt treskrin med 18 stk. fargekaker av beste kunstnerkvalitet. Skrinet er laget i rød bøk og inndelt i 4 rom. Mål 21,5 x 20 x 3 cm. Med i settet følger også en eksklusiv keramikkpalett med 10 blandeskåler, 5 runde og 5 rektangulære.

Pr. sett
Art.nr. AS-503
kun kr. 729,00.

Holbein akvarellmaling

Holbein akvarellmaling.

Sett 18 stk. tuber á 5 ml. i beste kunstnerkvalitet. Holbein akvarellmaling blir av profesjonelle kunstnere regnet som den aller beste, med høyt pigmentinnhold og en unik fargegjengivelse. Settet består av de 18 mest benyttede farger, og er en meget god start for både amatører og de med mer erfaring.

Pr. sett
Art.nr. AS-1518
kun kr. 399,00.

Gouachemaling startsett

Gouachemaling startsett.

Sett 10 stk. assorterte farger á 16 ml. i beste kunstnerkvalitet. Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir,lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art.nr. GS-601
kun kr. 269,00.

Sett Gouachefarger.

Gouachefarger 15 tuber.

Sett 15 stk. assorterte farger á 16 ml. i beste kunstnerkvalitet. Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir,lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art. nr. GS-602
kun kr. 399,00

     
 
Se også våre meget fordelaktige priser på akvarellpapir!