Logo kunstnerutstyr.no

 
Du er her: Produkter / Staffelier  
Staffelier kunstnerutstyr.no

STAFFELIER. Vi har beste kvalitet til laveste pris.

Et staffeli er viktig for en kunstner og våre staffelier er av høyeste kvalitet. Vi har -30 til 70% på bordstaffeli, studiostaffeli og feltstaffeli.

Spar 30 til 70 % på kunstnerutstyr.
Vi har -30 til 70 % på staffelier!
 

Leonardo Da Vinci sa en gang, et staffeli er uunnværlig for enhver kunstner som tar sitt arbeid seriøst.

Våre egenproduserte staffelier er kjent for sin gode stabilitet, de er enkle i bruk og i produksjonen brukes kun det beste trevirket hvor de aller fleste er laget i oljet rødbøk. Rødbøk også kalt blodbøk har en lett rødlig fargetone og anses som en mer eksklusiv utgave enn den vanlige lys bøk som er mer trefarget hvit.

For oss er kvalitet en æressak slik at du som kunde skal få den varen du forventer! Vi bygger hvert enkelt staffeli for hånd hvor hver del gjennomgår en nøye kontroll før disse monteres.
Staffeliene leveres ferdig monterte eller i 2 eller 3 basisdeler og du slipper ubehagelige overraskelser med manglende deler, skruer etc. Her vil du finne staffeli til bruk ute i naturen eller inne, staffeli til bord eller større staffelier til gulv. Du kan velge om du vil ha staffelier med H-fot hvor den firkantede foten har en større bæreflate og som igjen gjør staffeliet mer stødig. Du kan også velge om du ønsker uten hjul eller flyttbare med hjul, staffeli som brukes liggende eller stående, og ikke minst vårt Vippe staffeli som kombinerer begge disse, både horisontalt og vertikalt!

Bordstaffeli - Feltstaffeli - Studiostaffeli - Vugge til bilder - Kavalett.

 

En kunstner maler på et staffeli i beste kvalitet til laveste pris.
Et staffeli er et viktig hjelpemiddel for en kunstner som tar sitt arbeid serøst. Vi har tilbud på staffelier og egen produksjon av bordstaffeli, studiostaffeli og feltstaffeli. eller studiostaffeli har vi gode priser. Vi Egen produksjon i beste kvalitet. Rask levering over hele landet.

Ønsker du et nytt staffeli?

Kunstnerutstyr.no har allerede fra vår start i 1982 hatt egen produksjon av staffelier som leveres i forskjellige utførelser, for inne- og utendørs bruk.
For oss er kvalitet en æressak og i vår produksjon benyttes kun materialer som tåler en røff behandling. Likevel har vi klart å holde prisene på et absolutt minimum, noe som er en av hovedgrunnene til at våre staffelier leveres til forretninger både her hjemme og utenfor landets grenser, hvor USA er vårt største marked.


Studiotaffeli for å male inne.
Et staffeli er ment å holde i generasjoner, og for oss er kvalitet en æressak. Enten det skal være et studiostaffeli eller bordstaffeli som brukes inne eller et feltstaffeli å ha med seg ut på tur har vi flere typer å velge blant.Staffelier fra kunstnerutstyr.no

Ønsker du et staffeli til reklame eller en kunstutstilling?

Våre staffeli er også meget populære til utstillinger hvor man ønsker å vise frem sine arbeider, samt til restauranter, hoteller og forretninger. Gjerne til fremvisning av menytavle, tilbud eller andre viktige oppslag.

Vi har staffeli til bord.

Her har vi bordstaffeli tilpasset små og mellomstore malerier.

Et bordstaffeli er et essensielt behov for mange da man kan sitte behagelig når man maler, og har du liten plass til å male må jo et staffeli til å ha på bordet være det ideelle.


Sputnik lite bordstaffeli i tre.

Sputnik Bordstaffeli.

Et enkelt staffeli i oljet rødbøk. Passer utmerket til reise hvor plassen er begrenset. Sammenleggbart og leveres ferdig montert.

Bordstaffeli.
Vekt 0,6 kg.
Tar lerret
opp til 65 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SB-301
Kun kr. 195,00.

 

Abeidsstasjon og bordstaffeli til maling på tre, lerret og leire.

Bordstaffeli arbeidsstasjon.

Dette er en helt ny generasjon bordstaffeli, som med sine unike egenskaper benyttes like godt til modellering, trearbeider, maling på lerret med mer. Arbeidsplaten er også ideell til underlag for tegning og feste av papir når du maler med akvarell. Staffeliets kulehode gjør det meget enkelt å justere til nær sagt alle vinkler, vertikalt som horisontalt. Meget anvendelig både til skole- og fritidsbruk. Staffeliet er solid bygget og tåler røff behandling. Leveres ferdig montert.

Arbeidsstasjon
Vekt 4,2 kg.
Mål plate 30 x 42 cm.
Til keramikk/ porselen, modellering, maling, med mer. Justeres like enkelt til alle vinkler, vannrett som loddrett!

Pr. stk.
Art.nr. SB-303
Kun kr. 495,00.

886745

Pluto et stort bordstaffeli med H-fot.

Pluto stort bordstaffeli med H-fot.

Pluto bordstaffeli er i oljet rødbøk og kjent for sin kraftige utførelse og stabilitet. Staffeliet er justerbart, og større enn de mer tradisjonelle bordstaffelier på markedet.
Sammenleggbart tar det liten plass og kan lett bringes med på reisen. Leveres ferdig montert.


Bordstaffeli.
Vekt 3,2 kg.
Tar lerret
opp til 70 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SB-304
Kun kr. 495,00.

Luna bordstaffeli med koffert til malesaker.

Luna Koffertstaffeli.

Bordstaffeli og malekoffert i ett. Meget praktisk med egen skuff til det du måtte behøve av malesaker. Luna koffertstaffeli er laget i oljet rødbøk, det er solid bygget og med staffeliet følger også 1 stk trepalett. Det er justerbart og leveres ferdig montert.

Bordstaffeli.
Vekt 5,5 kg.
Tar lerret opp til 70 cm.
Koffert 30 x 40 cm.
Flere separate rom.

Pr. stk.
Art.nr. SB-305
Kun kr. 1160,00.

 

Feltstaffeli ute i skog og mark.

Hva med en tur ut i naturen for å finne nye ideer og utfordringer.

Et feltstaffeli er en god følgesvenn å ha med seg enten du er på en kort tur eller er på en lengre ferie. Vi har feltstaffelier med bærehåndtak og større feltstaffeli hvor du kan ha med deg det du har bruk for til en maletur.

 

Apollo feltstaffeli.

Feltstaffeli Apollo 1.

Et enkelt staffeli til utendørs bruk. Staffeliet justeres enkelt til ulike høyder. Det er sammenleggbart og tar meget liten plass. Kan holde 2 lerret samtidig. Laget i oljet rødbøk og leveres ferdig montert.

Feltstaffeli.
Vekt 2,5 kg.
Tar lerret
opp til 110 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-401
Kun kr. 429,00.

Apollo stort feltstaffeli.

Feltstaffeli ekstra kraftig
type. Apollo 11.

Samme som modell Apollo 1, men langt kraftigere bygget. Et stort og hendig staffeli som av mange også benyttes til innendørs bruk. Laget i oljet rødbøk og leveres ferdig montert. Bærehåndtak i lær. Vårt beste feltstaffeli noensinne!

Feltstaffeli.
Vekt 4,5 kg.
Tar lerret
opp til 125 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-402
Kun kr. 990,00.

Rosetta feltstaffeli med koffert til oppbevaring av maleutstyr.

Feltstaffeli Rosetta.

Feltstaffeli med innebygd stor koffert i 30 x 40 cm. Her får du plass til de malesaker du måtte behøve til en maletur i skog og mark. Et elegant og stødig staffeli som virkelig gir assosiasjoner tilbake i tid. Det er laget i oljet rødbøk, er justerbart og leveres fra oss ferdig montert.

Feltstaffeli.
Vekt 7,5 kg.
Tar lerret
opp til 90 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SF-403
Kun kr. 2490,00.

 

Studiostaffeli og staffelier til ditt atelier.

Til bruk inne har vi staffelier i flere typer, lette som er enkle å flytte eller større staffeli med hjul.

Her er staffeliet til malerier i nær sagt alle størrelser. Vi har staffelier med H fot og staffeli som brukes både loddrett og vannrett.

For ekstra store lerret kan vi anbefale staffeliet Chalanger Dobbel som tar lerret helt opp til 240 cm. hvor man kan male på begge sider og på flere lerret samtidig.

 

Galileo studiostaffeli til barn.

Galileo Studiostaffeli i oljet lys bøk.

Et solid og stødig studiostaffeli i bøk! Leveres med hylle som holder lerret og malerplater. Justeres enkelt til ulike høyder og leveres ferdig montert.

Studiostaffeli.
Vekt 6,5 kg.
Tar lerret
opp til 125 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SS-550
Kun kr. 890,00.


Galileo studiostaffeli i bøk.

Galileo Studiostaffeli i oljet rødbøk.

En meget solid og stødig klassiker! Staffeliet er forsterket på alle punkt og lerret og malerplater vil stå stødig. Leveres med praktisk hylle til lerret og arbeidsredskaper. Justeres til ulike høyder med et enkelt håndgrep. Leveres ferdig montert.

Studiostaffeli.
Vekt 8 kg.
Tar lerret
opp til 135 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SS-503
Kun kr. 1160,00.

886745

Voyager et stort staffeli med hfot og hylle.

Voyager staffeli med H-fot og hylle.

Et enestående tilbud for de som ønsker det lille ekstra! Et stødig og solid studiostaffeli som enkelt slåes sammen når det ikke er i bruk. Staffeliet har en praktisk hylle til oppbevaring av farger, pensler og andre arbeidsredskaper. Staffeliet er laget i oljet rødbøk og justeres til ulike høyder med et enkelt håndgrep. Vår bestselger gjennom mange år som leveres i to deler. Meget enkel montering.

Studiostaffeli.
Vekt
12,5 kg.
Tar lerret
opp til 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-601
Kun kr. 1790,00.


Vippestaffeli som brukes vannrett og loddrett.

Vostok vendbart vippestaffeli.

Et solid, vendbart studiostaffeli som kan benyttes i både loddrett og/eller vannrett stilling. I vannrett stilling er staffeliet meget anvendelig som tegnebord. Det vil alltid ligge stødig slik at man kan arbeide ovenfra, og er ypperlig til maling vått i vått over store flater. Justeres enkelt til passende høyde. Laget i oljet rødbøk og slås enkelt sammen når det ikke er i bruk. Et meget populært staffeli med mange unike egenskaper. Leveres ferdig montert.

Vippe staffeli.
Vekt
9 kg.
Tar lerret
opp til 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-602
Kun kr. 1990,00.


Chalanger, kraftig og stort staffeli med hjul og H fot.

Chalanger et kraftig staffeli med H-fot, hjul og stor hylle.

Et kraftig og stødig studiostaffeli som tåler store tunge arbeider. Staffeliet er utstyrt med låsbare hjul og trilles enkelt rundt i atelieret. Et perfekt staffeli som enkelt justeres til den rette høyde. Laget i oljet rødbøk og kan enkelt slås sammen når det ikke er i bruk. Har en praktisk hylle til oppbevaring av farger/pensler osv. Leveres i to deler. Meget enkel montering.

Atelierstaffeli.
Vekt
14,5 kg.
Tar lerret
opp til 140 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-604
Kun kr. 2590,00.

886745

Stort staffeli til flere store lerrett. Chalanger staffeli for de som maler stort.

Chalanger dobbelt staffeli til 2 store lerret.

Det perfekte atelierstaffeli for de som arbeider med store, tunge arbeider. Her har man mulighet for å male på 2 lerret samtidig. Staffeli med låsbare hjul. Et solid og stødig staffeli som tar lerret opp til 240 cm. Enkel justering til passende høyde. Har en praktisk hylle til oppbevaring av maling og pensler.
Meget enkel montering.
Leveres i tre basisdeler.


Atelierstaffeli.
Vekt 20 kg.
Tar lerret
opp til 240 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-605
Kun kr. 4290,00.


 

Staffelii med sveiv og to skuffer til oppbevaring av maling, pensler og annet tilbehør.

Staffeli Atlantis med H-fot, sveiv og hjul.

Det perfekte atelierstaffeli for de som arbeider med store, tunge arbeider. Staffeliet er med sveiv som justeres til riktig arbeidshøyde. Staffeliet har også en en stor hylle og to uttrekkbare skuffer til oppbevaring av maling, pensler og annet tilbehør. Utstyrt med låsbare hjul, og er lett å flytte. Et solid og stødig staffeli som tar lerret helt opp til 165 cm. Enkel justering til passende vinkel. Staffeliet lages kun på bestilling og man må beregne 10- 20 dager før levering. Enkel montering. Leveres i tre basisdeler.

Atelierstaffeli.
Vekt 25 kg.
Tar lerret
opp til 165 cm.

Pr. stk.
Art.nr. SA-606
Kun kr. 8990,00.

Vugge til visning og oppbevaling av kunst

Atlas vugge til kunst.

Et meget praktisk hjelpemiddel til oppbevaring av bilder/plakater/tegninger med mer. Utmerket til visning av arbeider man har laget. Populære til butikker, messer og andre utstillinger. Laget i oljet rødbøk og leveres ferdig montert.

Pr. stk.
Art.nr. ST-901
Kun kr. 890,00.

Kavalett til bord.

Gemini roterende kavalett til bord.

Roterende kavalett til modellering. Med sin massive topplate, og egenvekt på hele 4 kg. er denne meget stabil og vil stå stødig på arbeidsbenken. Laget i eik, bøk og kryssfinér. Dreieplate 30x30 cm. Leveres ferdig montert.

Pr. stk.
Art.nr. SM-701
Kun kr. 890,00.
 
 

kunstnerutstyr.no