Logo kunstnerutstyr.no

 
Du er her: Produkter / Male / Malesett  

MALESETT akvarellmaling og gouache.

Spar 30 til 70 % på kunstnerutstyr.Kunstnermateriell, få en gratis ved kjøp av 5 i samme artikkelnr på de fleste produkter.
Vi har -30 til 70 % på alle produkter!
+ 1 ekstra ved kjøp av 5 i samme artikkelnr.
 

Sett med akvarellmaling og designers gouache.

Våre malesett med akvarell- og gouachemaling er og har vært en av våre toppselgere i mer enn 30 år og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Umton kunstnerfarger er av beste kvalitet, og under produksjonen benyttes kun de fineste pigment med høy lysekthet og fargebalanse. Mange av våre kunder har tidligere benyttet akvarell- og gouachemaling til en langt høyere pris, som Rembrandt, Winsor og Newton eller Schmincke, og sier de her har funnet et langt rimeligere alternativ samtidig som kvaliteten er den aller beste.

Gjennom en rekke tester mot kjente merkenavn er disse funnet av minst samme kvalitet med en rik konsentrasjon av pigment og en briljant fargegjengivelse.

 
Startsett akvarellfarger. akvarellsett 10 farger i treskrin. Gave sett akvarell.

Startsett akvarell.

Her har vi plukket ut de 10 mest populære fargene, alle av beste kunstnerkvalitet.
Leveres med et praktisk treskrin i rød bøk.

Pr. sett
Art.nr. AS-501
Kun kr. 459,00.

Akvarellsett 12 farger i metallskrin. Stort utvalg i akvarellsett, fargekaker.

Akvarellsett 12 farger.

Våre 12 mest populære farger i metallskrin hvor lokket kan benyttes som blandepalett. Fargekakene er av beste kunstnerkvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Pr. sett
Art.nr. AS-512
Kun kr. 539,00.

Akvarellsett 12 farger i metallskrin. Akvarell fargekaker billige malesett med vannfarger.

Akvarellsett 20 farger.

Våre 20 mest populære farger i metallskrin hvor lokket kan benyttes som blandepalett. Fargekakene er av beste kunstnerkvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Pr. sett
Art.nr. AS-520
Kun kr. 789,00.

Akvarellskrin med keramikkpalett. 18 akvarell fargekaker i treskrin. Billige priser og beste kvalitet på akvarellfarger.

Akvarellsett med keramikkpalett.

Et eksklusivt akvarellskrin med 18 stk. fargekaker av beste kunstnerkvalitet. Skrinet er laget i rød bøk og inndelt i 4 rom. Mål 21,5 x 20 x 3 cm. Med i akvarellskrinet følger også en eksklusiv keramikkpalett med 10 blandeskåler, 5 runde og 5 rektangulære.

Pr. sett
Art.nr. AS-503
Kun kr. 899,00.

Akvarellsett fra Koh I Noor. 24 runde farger sterkt pigmenterte. Utmerket reisesett.

Akvarellskrin Brilliant
fra Koh-I-Noor.

Sterkt pigmenterte farger av høy kvalitet. Runde med diameter 22 mm. Det perfekte fargeskrin å ta med seg på reisen! Inneholder 24 farger fordelt på 4 brett som på en unik måte skrues sammen. Lokket er delt opp i 6 avdelinger og benyttes som blandepalett. Lett å holde rent.

Pr. sett 24 farger.
Art.nr. T-1745
Kun kr. 149,00.
Gouachemaling startsett. Lære å male med gouache farger. Gouache dekkende eller transparent. Gouache tynne med vann.

Gouachemaling startsett.

10 stk. av våre mest populære farger á 16 ml. Beste kunstnerkvalitet.
Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir, lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art.nr. GS-601
Kun kr. 329,00.

Sett Gouachefarger i kunstnerkvalitet. Gouache blandet med vann gir akvarell. Uten vann er gouache farger dekkende lik akryl.

Gouachefarger 15 tuber.

15 stk. av våre mest populære farger á 16 ml. Beste kunstnerkvalitet.
Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir, lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art. nr. GS-602
Kun kr. 469,00

 

 

 
 

kunstnerutstyr.no