Kunstnerutstyr.no, stor nettbutikk. Norges laveste priser på en rekke produkter.
Umton akvarellfarger.

Malesett i
gouache- og
akvarellmaling.

KJØP 5 STK. I SAMME ARTIKKELNUMMER Å FÅ 1 GRATIS.


Umton akvarell- og gouachemaling er av beste kunstnerkvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Deres kunstnerfarger er av beste kvalitet, og under produksjonen benyttes kun de fineste pigment med høy lysekthet og fargebalanse. Mange av våre kunder har tidligere benyttet merkene Rembrandt og Winsor & Newton og sier de her har funnet et langt rimeligere alternativ, samtidig som kvaliteten er den aller beste.

Akademikere har testet Umton kunstnerfarger opp mot flere av våre mest kjente merker og funnet at disse er av minst samme kvalitet, med sin briljante fargegjengivelse og rik konsentrasjon av pigment.


Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.

Ved kjøp av 5 stk. i samme artikkelnr. gir vi deg 1 ekstra uten tillegg i prisen.


     
Startsett akvarellfarger. akvarellsett 10 farger i treskrin. Gave sett akvarell.

Startsett akvarell.

Her har vi plukket ut de 10 mest populære fargene, alle av beste kunstnerkvalitet.
Leveres med et praktisk treskrin i rød bøk.

Pr. sett
Art.nr. AS-501
kun kr. 419,00.

Akvarellsett 12 farger i metallskrin. Stort utvalg i akvarellsett, fargekaker.

Akvarellsett 12 farger.

Våre 12 mest populære farger i metallskrin hvor lokket kan benyttes som blandepalett. Fargekakene er av høyeste kvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Pr. sett
Art.nr. AS-512
kun kr. 469,00.

Akvarellsett 12 farger i metallskrin. Akvarell fargekaker billige malesett med vannfarger.

Akvarellsett 20 farger.

Våre 20 mest populære farger i metallskrin hvor lokket kan benyttes som blandepalett. Fargekakene er av høyeste kvalitet og benyttes av både profesjonelle kunstnere og amatører.

Pr. sett
Art.nr. AS-520
kun kr. 699,00.

 

Akvarellskrin med keramikkpalett. 18 akvarell fargekaker i treskrin. Billige priser og beste kvalitet på akvarellfarger.

Akvarellsett med keramikkpalett.

Et eksklusivt treskrin med 18 stk. fargekaker av beste kunstnerkvalitet. Skrinet er laget i rød bøk og inndelt i 4 rom. Mål 21,5 x 20 x 3 cm. Med i settet følger også en eksklusiv keramikkpalett med 10 blandeskåler, 5 runde og 5 rektangulære.

Pr. sett
Art.nr. AS-503
kun kr. 749,00.

Gouachemaling startsett. Lære å male med gouache farger. Gouache dekkende eller transparent. Gouache tynne med vann.

Gouachemaling startsett.

Sett 10 stk. assorterte farger á 16 ml. i beste kunstnerkvalitet. Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir,lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art.nr. GS-601
kun kr. 279,00.

Sett Gouachefarger i kunstnerkvalitet. Gouache blandet med vann gir akvarell. Uten vann er gouache farger dekkende lik akryl.

Gouachefarger 15 tuber.

Sett 15 stk. assorterte farger á 16 ml. i beste kunstnerkvalitet. Designers Gouache har den unike mulighet at man kan velge om man ønsker å benytte den som heldekkende farge eller transparent som akrylmaling. Blandet med vann benyttes den som akvarell, ublandet er den dekkende som akrylmaling. De fleste kombinerer begge teknikker. Anvendes både på papir,lerret, tre med mer.

Pr. sett
Art. nr. GS-602
kun kr. 399,00