Kunstnerutstyr.no, stor nettbutikk. Norges laveste priser på en rekke produkter.
Neptun Akrylmaling.
Umton oljemaling.

KUNSTNERSETT I
OLJE - OG AKRYLMALING.
BESTE KUNSTNERKVALITET
.

KJØP 5 STK. I SAMME ARTIKKELNUMMER Å FÅ 1 GRATIS.
 


Umton oljemalingsett består av kunstnerfarger i aller beste kvalitet, og benyttes i dag av flere anerkjente kunstnere i inn- og utland. Under produksjonen benyttes kun de fineste pigmenter med høy lysekthet og fargebalanse. Som bindemiddel brukes kaldpresset linolje av første sortering, uten bruk av unødige tilsetningsstoffer.

Neptun akrylmaling er utviklet for å tilfredsstille dagens høye krav til kunstnerfarger. Dens popularitet skyldes rik konsentrasjon av pigmenter, og kun de beste akrylbindemidler. Alle farger er lysekte med høy fargeintensitet og benyttes av både profesjonelle og amatører, med et felles mål, lage det perfekte som vil holde seg like fint i generasjoner. Neptun akrylmaling er vår beste akrylmaling noensinne!


Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.

Ved kjøp av 5 stk. i samme artikkelnr. gir vi deg 1 ekstra uten tillegg i prisen

KUNSTMALING
TIL FORNUFTIGE PRISER
.
Male med akrylmaling.


Neptun akrylmaling er ensbetydende med kvalitet. Ikke minst serie Neptun Artist som er vår beste akrylmaling noensinne.

Neptun Fine akrylmaling er en uttynnet variant av Neptun Artist men er likevel et godt alternativ

Umton oljemaling er i likhet med vår akrylmaling av beste kunstnerkvalitet og benyttes av kjente norske kunstnere som Oddmund Raudberget, Frank Brunner, Lars Elling, Tor Arne Moen med flere.

Male med oljemaling.

 

Neptun Artist akrylmaling 
5 stk. á 320 ml.

Neptun Artist akrylmaling
5 stk. á 320 ml.

Settet består av primærfargene gul, rød, blå, sort og hvit. Neptun akrylmaling har en tykk og smidig konsistens, lignende oljemaling. Den har en blank overflate og kan i likhet med annen akrylmaling tynnes med vann. Neptun akrylmaling er vår beste akrylmaling noensinne og har en utmerket dekkevne og lysekthet!

Pr. sett
Art. nr. AS-03205
kun kr. 399,-

 

Neptun Fine akrylmaling.
5 stk. á 500 ml.

Neptun Fine akrylmaling.
5 stk. á 500 ml.

Settet inneholder 5 stk. studiefarger á 500 ml. i fagene gul, rød, blå samt sort og hvit. Et enestående tilbud på akrylmaling av god kvalitet og høy lysekthet.

Pr. sett
Art. nr. AS-05005
kun kr. 449,-

 

Startsett oljemaling i beste kunstnerkvalitet.

Startsett oljemaling.

Sett 9 stk. tuber á 20 ml. Assorterte farger av beste kvalitet. Alle farger har den beste lysekthet og er rikt pigmentert.

Pr. sett
Art. nr. OS-0100
kun kr. 299,-


 

Malesett oljemaling 15 tuber. Beste kunstnerkvalitet.

Oljemaling 15 tuber.

Sett 15 stk. tuber á 20 ml. Assorterte farger av beste kvalitet. Alle farger har den beste lysekthet og er rikt pigmentert.

Pr. sett
Art. nr. OS-0101
kun kr. 499,-

 

Sett oljemaling, 18 tuber i treskrin.

Sett oljemaling i treskrin.

Sett 18 stk. tuber á 20 ml. Assorterte farger i beste kvalitet. Leveres i et eksklusivt treskrin i rød bøk. Mål, 22 x 19,5 x 3 cm. Alle farger har den beste lysekthet og er rikt pigmentert.

Pr. sett
Art. nr. OS-0102
kun kr. 979,-

 

Oljemaling, sett Gigant 36 tuber med tilbehør.

Oljemaling, sett Gigant.

Settet har et rikt utvalg og inneholder hele 36 stk. tuber á 20 ml. i høyeste kvalitet. 1 flaske 50 ml. dobbeltrenset terpentin. 1 flaske 50 ml. kaldpresset linolje + 1 stk pensel. Alt pakket i et eksklusivt treskrin i rød bøk! Skrinet er i to etager med beslag i messing, og måler 25x24,5x5,5 cm. Alle farger har den beste lysekthet og er rikt pigmentert.

Pr. sett
Art. nr. OS-0103
kun kr. 2298,-