Logo kunstnerutstyr.no

 
Du er her: Produkter / Male / oppbevaring  

OPPBEVARING av male- og tegneutstyr.

Spar 30 til 70 % på kunstnerutstyr.Kunstnermateriell, få en gratis ved kjøp av 5 i samme artikkelnr på de fleste produkter.
Vi har -30 til 70 % på alle produkter!
+ 1 ekstra ved kjøp av 5 i samme artikkelnr.
 

Hvordan oppbevarer du dine male og tegnesaker?

Vi har tegnemapper, vesker, kofferter og tuberør til oppbevaring av pensler, noe som er kjekt å ha med seg på korte eller lange turer. Eller kanskje du trenger en plass å legge ting som ikke er i bruk? En ting er sikkert, hos oss finner du priser alle kan leve med!

 

Oppbevaring kunstnerutstyr.

Oppbevaring.

Vet du hvor dine arbeidsredskaper eller maling befinner seg når du behøver det som mest? En ting er sikkert, din arbeidstid er kostbar og hvorfor benytte mye av tiden til å lete etter det du trenger akkurat nå.

Mang en kunde har besøkt vår nettbutikk for enten å kjøpe noe man allerede har, eller utstyr til å fjerne malingsflekker når barna eller hunden på egenhånd har prøvd ut sine kunstneriske evner.

Oppbevaring kunstnerutstyr.

Neptun Malekoffert.

Neptun Malekoffert.

Størrelse 30-40 cm. Delt opp i 2 rom. Egen produksjon. Solid malekoffert med messingbeslag. En stykk trepalett medfølger Må ikke forveksles med andre produkter i tilsvarende utførelse, da denne er solid bygget i bøk og er ment å vare i generasjoner.

Pr. stk.
Art.nr. OPN-201
Kun kr. 690,00.

Tegnemappe/ tegneunderlag.

Tegnemappe/ tegneunderlag.

Størrelse lukket 40,5x 55,5 cm., åpen 81x55,5 cm. Stor mappe laget av stiv kartong trukket med slitesterkt, vanntett stoff. Metallforsterkede hjørner, åpnes/lukkes med borrelås. 2 innvendige lommer til oppbevaring av papir, malerplater osv. Leveres med kombinert bærehåndtak og skulderreimer. En praktisk og solid mappe som er lett å ta med seg. Passer utmerket til oppbevaring samt underlag for tegning og maling.

Pr. stk.
Art.nr. OP-300
Kun kr. 279,00.

Artist Bag.

Artist Bag.

Produsert i slitesterkt nylon/polyester. Farge, sort. Polstrede hjørner. Har glidelås, skulderreim og bærehåndtak. Praktisk veske til oppbevaring av lerret, papir, maling, tegneutstyr med mer. Mål 50 x 34 cm.

Pr. stk.
Art.nr. OP-301
Kun kr. 96,00.

 

Oppbevaring pensler og blyanter, tusj og penner.

Oppbevaring pensler.

Regulerbar plasttube til oppbevaring av pensler, skriveredskaper, verktøy med mer. Med sin skruløsning kan man enkelt justere denne til passende størrelse 21-36 cm. En praktisk løsning til oppbevaring over tid, eller kun for kortere perioder. Da lokket har skrulokk kan man om nødvendig også oppbevare fuktige pensler natten over.

Pr. stk.
Art.nr. OPP-101
Kun kr. 39,00.

Stor penselmappe til oppbevaring av pensler.

Penselmappe med
malekniv og svamp.

Stor penselmappe med glidelås. Lukket måler den 14 x 27,5 cm og åpen 30 x 27,5 cm. Den har plass til 15 pensler, og er laget i nylon. Den har stive permer og kan stå oppreist som vist på bildet. I tillegg gir vi med malekniv og svamp. Leveres uten pensler.

Pr. stk.
Art.nr. NPK-1100
Kun kr. 149,00.

Penselmappe med 15 pensler, malekniv og svamp.

Penselmappe med 15 pensler, malekniv og svamp.

Hva mer kan man ønske seg.
15 syntetiske pensler av høy kvalitet med lange lakkerte treskaft i bjørk. Enten man maler med olje, akryl eller akvarell har man her pensler med god spenst.

Leveres i en stor praktisk penselmappe med glidelås. Størrelse lukket er 14 x 27,5 cm og åpen 30 x 27,5 cm. Den er laget i nylon med stive permer, og stående er den et fryd for øyet.
I tillegg gir vi med malekniv og svamp.


Pr. stk.
Art.nr. NPP-1200
Kun kr. 399,00.

 
 

kunstnerutstyr.no