Koh I Noor tegnepenner og tusjer

TEGNEPENNER
i sett fra
Koh-I-Noor.


Du er her: Hjem / Produkter / Tegne / Tegnepenner i sett


Koh-I-Noor er en av verdens største produsenter av tegneverktøy og et kvalitetsmerke kjent av kunstnere verden over for sin høye kvalitet og store utvalg.
Alle penner er laget med utgangspunkt i lang holdbarhet, flott design og de gir en presis strek. Kort sakt et utmerket tegne- og skriveverktøy til en utrolig lav pris.
Koh-I-Noor er også kjent for å være det selskapet som introduserer de fleste nyheter innen tegning, nyheter andre leverandører tar etter. Deres høye kvalitet er et "must" i et hardt presset marked.

 

Hos oss kan du benytte kort eller Paypal.

Ved kjøp av 5 stk. i samme artikkelnr. gir vi deg 1 ekstra uten tillegg i prisen.
 

TOUCH - Twin Marker sett 48 stk.


Vanntett nylonveske med glidelås.


Sett 48 stk.

 

Touch Youch
Twin Marker.
Sett 48 stk.

Touch marker er et tegneverktøy av høy kvalitet som passer alle aldersgrupper. Den har to filtspisser, fin spiss og bred, chisel. Blekket er spritbasert og er godt dekkende med sterke og briljante farger. Med sine utallige bruksområder er Touch meget populære til animasjoner, illustrasjoner, design og reklametegning. Vårt sett inneholder et spekter med de mest populære fargene i tillegg til gråtoner, varm-grå og kald-grå. Hele 48 stk. levert i en vanntett nylonveske med glidelås.
Størrelse 14,5cm x 16cm.Lengde 15,5 cm.

Pr. sett 48 farger.
Art.nr. TYY-0048
Kun kr. 499,00.

Skrive og tegnepenner i sett
fra Koh-I-Noor.

Ergotriangle er et begrep hvor pennen i et område har ett trekantet tverrsnitt som gir deg et langt mer behagelig og naturlig grep.


Sett, 4 sorte tusjer med filtspiss.

Sett, 4 sorte tusjer
med filtspiss.

Linere med filtspiss i 4 ulike tykkelser, 0,25- 0,50- 0,75 og 1 mm. Lysekte, høyt pigmentert og vannfast blekk. Et meget anvendelig tegneverktøy som benyttes innen tegning, design og akvarell, samt til grafiske og geodetiske arbeider. Beste kvalitet til en meget lav pris. Leveres med PVC futterale

Pr. sett
Art.nr. T-7114
kun kr. 79,00.

Sett med 4 sorte kalligrafitusjer.

Sett med 4 sorte
kalligrafitusjer.

Kalligrafipenn med ergo-grep, pakket i PVC futterale. Fire NIB størrelser med strekbredder 1,4-, 2,5-, 3,5- og 4,8 mm. Vannbasert og lysekte sort blekk med høyt pigmentinnhold. Meget høy kvalitet til en meget lav pris.

Pr. sett
Art.nr. TCS-8772
kun kr. 79,00.

Linere, sett 3 farger.

Linere, sett 3 farger.

En ny liner med ERGO grep. Inneholder et spesielt vannbasert blekk som tåler å ligge uten hette i 14 dager uten å tørke inn! Skrivelengde 1000 m. Luktfri og vannbasert blekk som er designet for langvarig bruk. Farge sort, rød og blå. Strek 0,5 mm. Leveres med PVC futterale.

Pr. sett
Art.nr. TCS-4651
kun kr. 49,00.

Sort permanent tusj 12 stk.

Sort permanent tusj 12 stk.

Eske 12 stk. sorte permanent tusjer. Blekket er permanent og benyttes til nær sagt alle teknikker og underlag. Tørker raskt og fester godt også på glatte flater, som CD plater og glass samt andre underlag som papir, tre, tekstiler med mer. Designet for langvarig bruk. Tykkelse strek 0,2- 0,5 mm.

Pr. sett
Art.nr. DT-4012
kun kr. 169,00.

Highlighter 4 farger.

Highlighter 4 farger.

Benyttes på alle typer papir. Meiselspiss. Inneholder 4 fluorescerende farger som vist på bildet. Ergonomisk design med trekantet grep. Leveres i fargene gul, orange, rosa og grønn. Strektykkelse 1- 4 mm. PVC futterale.

Pr. sett
Art.nr. TCS-8722
kun kr. 39,00.

Highlighter 4 farger.

Highlighter 4 farger.

Merkepenn, egnet for å fremheve tekst på alle typer papir. Fluorescerende pigmentert blekk i fargene gul, orange, rosa og grønn.
Meiselspiss med tykkelse 1- 4,8 mm. Leveres med PVC futterale.


Pr. sett
Art.nr. TCS-8752
kun kr. 49,00.

Wood Marker 6 farger.

Wood Marker 6 farger.

En fantastisk permanent marker, velegnet til tre, metall og papir med mer. Tørker raskt og er vannavstøtende. Meget anvendelig også til små reparasjonsarbeider på trerammer, eller kanskje en ripe eller to i salongbordet. Ønsker man en transparent overflate legger man ett strøk, og behøver man et dekkende resultat gjentar man prosessen. Enklere kan det ikke gjøres. Settet består av 6 farger. Furu/gran, eik, bøk, lerk, mahogny og teak og lerk. Strek1- 4 mm.
Leveres med PVC futterale.


Pr. sett
Art.nr. T-774506
kun kr. 76,00.

Textil Marker, sett 6 farger.

Textil Marker, sett 6 farger.

Marker beregnet til alle typer lær og tekstiler som T-skjorter, bukser, sko osv. Vannbasert blekk, uten giftstoffer som tåler maskinvask inntil 60°. I motsetning til mange andre typer behøver man ikke stryke underlaget. Leveres med PVC futterale. Tykkelse strek 1- 4,5 mm.

Pr. sett
Art.nr. TCS-2639
kun kr. 79,00.

Tusjer, sett 30 stk.

Tusjer, sett 30 stk.

Tusj med høy kvalitet som er resistente mot uttørking i minst 3 år. 30 flotte farger som leveres i et praktisk PVC futterale.
Tykkelse strek 2 mm.


Pr. sett
Art.nr. TCS-7550
kun kr. 89,00.