Om kunstnerutstyr.no

Kunstnerutstyr.no, stor nettbutikk. Norges laveste priser på en rekke produkter.

     

Om Kunstnerutstyr

Kunstnerutstyr ble etablert i 1982, og er i dag en av landets eldste og ledende leverandører av kunstnermateriell, og blant våre faste kunder kan vi vise til flere av våre mest kjente kunstnere.

Helt fra vår start har vi hatt produksjon av en rekke produkter hvor våre blindrammer og staffelier er spesielt etterspurte. Disse leveres til kunstelskere over hele landet samt flere land i Europa, samt USA som er vårt største marked.
I produksjonen benyttes kun eget trevirke, noe som gjør at vi er kjent for å ha den beste kvaliteten samtidig som vi kan holde Norges laveste priser.


Etter snart 40 år i bransjen har vi opprettet kontakt med en rekke utenlandske leverandører, og i tett samarbeid med disse har vi valgt å forhandle deres produkter i Norge samtidig som vi leverer trevirke til deres produksjon. Et samarbeid som gjør at vi kan holde markedets laveste priser innen vårt fagområde samtidig som kvaliteten er den aller beste.

I tillegg til våre nettsider har vi et godt samarbeid med Kunstnerbutikken i Drammen hvor både private og forhandlere kan gjøre sine innkjøp til samme lave pris.
 

Landbruk og miljøvern

Våre egenproduserte produkter er laget av førsteklasses trevirke, hentet fra grenseområdene mellom Tsjekkia/Polen og Tsjekkia/Tyskland, hvor vi i 1990 underskrev en avtale om medvirkning til rydding av store skogsområder etter kommunismens fall.

Denne delen av prosjektet inngår i prosjektet "Environmental alliances between Czech Republic, Poland and Saxony/Germany". Suksess ble oppnådd innen landbruk og miljøvern, hvor et stor del av arbeidet består av å
gjenplante den skog som blir høstet.
 
     
Kunstnerutstyr.no