KONTAKTSKJEMA FOR
PRIVAT- OG ENGROSKUNDER


På denne side vil man finne vårt kontaktskjema, men vi ber våre kunder vennligst se over informasjonen nedenfor som besvarer de fleste spørsmål.

Gjelder henvendelse private bestillinger som er betalt via våre nettsider ber vi kunde vennligst benytte den epostadresse som er oppført på kvittering mottatt straks etter at bestilling ble gjennomført. Denne sendes direkte til den kundebehandler som ekspederte din bestilling.


NB. Grunnet bytte av datasystem beklager vi at vi i enkelte perioder ikke kan besvare henvendelser.

Opplysninger og svar på
de mest stilte spørsmål.

     
  Alle våre priser er inklusive mva./moms. hvor kun frakt kommer i tillegg.

Søker du et spesielt produkt?
På vår produktside har vi vår egen søkemotor som søker blant alle våre produkter. Du kan benytte produktnavn eller artikkelnummer.
 
     
  Ønsker du å besøke vår forretning i Drammen, er du selvsagt hjertelig velkommen.  
     
  Gjelder din henvendelse produkter som ikke er relatert til vår nettbutikk ber vi om at disse stilles til ekspeditører i vår forretning i Drammen. Vi beklager at vi ikke har anledning og kapasitet til å besvare disse, men ekspeditørene i vår forretning vil hjelpe til på beste måte.  
  Du finner her adresse til vår forretning samt ytterligere opplysninger om åpningstider med mer.  
     
1. Bestilling og ekspedering.  
 

Ved bestilling på våre nettsider benytter man knapp "Legg i kurv" og din handlekurv vises automatisk på våre produktsider så lenge handelen varer. Her kan man også redigere til det antallet du ønsker.
På de fleste av våre produkter får man ett produkt ekstra ved kjøp av 5 stk. i samme artikkelnummer. Dette vil være skrevet øverst på produktets side. Storforbrukere, skoler etc. vil her spare ytterligere 17 %.

Ved avslutning av handelen går man til kassen, hvor man kan velge å betale med bankkort eller Paypal konto, dersom man har dette.

Så snart bestilling er gjennomført får du en bekreftelse til din epostadresse med kvittering og transaksjonsnummer. Transaksjonsnummer benyttes ved senere kontakt med oss slik at din melding sendes direkte til den kundebehandler som har mottatt din bestilling.

Bestillinger ekspederes normalt innen 1 til 3 arbeidsdager.
Når det gjelder levering av eksempelvis våre spesialtilbud på pensler, og enkelte typer lerret og blindrammer, kan lengre leveringstid forekomme. I disse tilfeller står leveringstid på varens produktside.

I månedene november og desember kan vi behøve noen ekstra dager før bestillinger sendes. Dette da vi i denne perioden har en kraftig økning i forhold til det normale. Er din bestilling julegave må denne være hos oss senest 10/12 for at befrakter skal garantere levering til deg innen 24 desember.

Likeledes vil vår forretning i Drammen holde feriestengt i juli måned, men bestillinger gjort på våre nettsider vil fortsatt ekspederes. Bestillinger sendes da fra oss en eller to ganger pr. uke og vil være oppført på vår produktside.

 
   
Minstebestilling  
Da en rekke av våre produkter er vanskelig tilgjengelig i Norge har vi valgt å ikke ha minstebestilling i vår nettbutikk, men vi ber om forståelse for at vi i enkelte tilfeller vil legge til et ekspedisjonsgebyr i tillegg til frakt. Dette for å dekke utgifter med ekspedering/ pakking samt transport til befrakter.  
   
Adresseendring  

Har du nylig skiftet adresse ber vi deg være påpasselig at riktig adresse oppgis ved bestilling. Dette da vi i henhold til forskrifter er pålagt å sende til den adresse kunde oppgir ved bestillingstidspunktet.

 
   
Frakt  
Alle våre priser er inkludert mva. og i tillegg kommer frakt.
Likeledes vil det i enkelte tilfeller beregnes et volumtillegg. Dette vil på kundes faktura vises som behandlingsgebyr og dekker våre ekstra kostnader ved forsendelse av store/tunge kolli.
 
   
Vårt vareutvalg  
Vårt assortiment inneholder mer enn 10.000 artikler og man vil under vår produktside kunne søke blant disse, enten ved navn eller artikkelnummer.  
   
Utsolgt produkt  
Dessverre hender det fra tid til annen at en vare kan være utsolgt fra vårt lager. Dette står da skrevet under produktets artikkelnummer.  
   
Sporing av forsendelse  
Alle kunder vil motta en melding fra Paypal med sporingsinformasjon for deres bestilling. Denne inneholder sporingsnummer og viser at frakttjeneste er forhåndsbestilt. Så snart din bestilling er ferdig behandlet og pakket vil denne hentes av befrakter.
Tilsendte sporingsnummer kan benyttes ca. 24 timer etter at ekspedering har funnet sted

I de aller fleste tilfeller benyttes posten som befrakter i Norge og man kan da søke etter bestilling på www.posten.no
 
   
     
2. Forespørsel om bruk av våre produkter.  
  Under våre nettsider har vi laget en kort beskrivelse samt bilde av hvert enkelt produkt.
Når det gjelder bruk av produkter ber vi om forståelse for at vi ikke har kapasitet til å besvare disse, og vi viser her til våre hjelpesider med flere nyttige tips og lærevideoer.
Her tar vi for oss blanding av farger, strekk av lerret, maling med de mest benyttede medier samt tips ved modellering, tegning med blyant og pastell m.m.

 
     
     
3. Angrerett og retur av varer.  
  Etter kjøpsloven har du 14 dager angrerett ved kjøp av varer som er inngått utenfor fast utsalgssted. Dette innbefatter messe- og dørsalg eller salg via telefon, internett, postordre, TV-shop og lignende.
 
   
Varer sendt i retur må være ubenyttet og må returneres i original forpakning.
Returfrakt betales av kunde. Videre skal pakke ikke returneres som oppkrav.
 
   
Du finner her vårt angrerettskjema.

Vennligst skriv dette ut, fyll inn de felt som er tiltenkt deg som kunde før du legger denne med i returpakken.
Husk å føre inn det kontonummer du ønsker vi skal benytte ved tilbakebetaling.

Ved retur er det viktig å sende oss pakke- eller kollinummer pr. epost.
For deg som kunde vil dette bety en raskere behandling slik at pengene kommer raskere til din konto.
 
   
Kunstnerutstyr.no har i dag egen produksjon av en rekke produkter.
Blant disse er ferdig kappede rammelister (ytterramme) og lerret som er spesielt produsert etter kundes eget ønske og mål.
Da disse lages spesielt for deg må kunde dekke kostnader til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

 
   
Ved bestilling av våre "gjør det selv rammer" ber vi kunde se over disse før montering. Den beste fremgangsmåte er å sette rammelistens 4 sider løst sammen før disse limes. Man vil da se at lister er riktig tilskåret og er uten feil fra vår side. Dessverre mottas ikke rammelist i retur dersom disse har vært limte.  
     
  Uavhentet gods.  
     
  Dersom du utelater å hente pakke sendt fra oss vil du ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur retur og et gebyr pålydende kr. 200,- for ny behandling av bestillingen.  
     
     
4. Transportskade.  
 

Da vårt firma behandler mer enn 5000 bestillinger årlig, hender det dessverre fra tid til annen at vi mottar melding om skadet gods.
Ser man at pakke har utvendige skader ber vi deg om og ikke løse denne ut. Denne vil da returneres tilbake til oss på befrakters regning.

Skulle du være uheldig å motta en pakke med innvendige skade ber vi deg om å melde dette fra til befrakter umiddelbart. Er varen mottatt via posten meldes dette til postens kundeservice på tlf. 22 03 00 00.
Du kan også kontakte posten via deres kontaktskjema.

 

 
     
5. Kjøpsloven.  
  Du vil her finne forbrukerkjøpsloven, med dine rettigheter.
 
     
     
6. Kontakt pr. telefon.  
  Vi beklager at vi er vanskelige å nå pr. telefon.

Kunstnerutstyr.no forhandler i dag utstyr til en rekke forhandlere over hele landet. For ikke å komme i direkte konkurranse med disse har vi inngått en avtale om å kun besvare forespørsler elektronisk pr. epost.
Dette er vår mulighet til å gi deg som kunde en langt lavere pris, samtidig som vi opprettholder vårt gode forhold til våre forhandlere.
 


 

Gjelder henvendelse private bestillinger betalt på våre nettsider ber vi kunde sende sin henvendelse direkte til den epostadresse som er oppført på kvittering mottatt fra Paypal. Denne inneholder bestillingens transaksjonsnummer og sendes direkte til den kundebehandler som har ekspedert din bestilling.For din sikkerhet åpnes kontaktskjema i eget vindu.