KOH-I-NOOR AKVARELL- OG FARGEBLYANTER

LEIRE OG
MODELLERING.

KOH-I-NOOR AKVARELL- OG FARGEBLYANTER
 

 


På vår produktside vil man nå finne en rekke nyheter til Norges laveste priser!

Leire og modellering.
Leire og modellering.

Modelleringsleire for barn er det mange som kjenner til fra tidligere. Normalt er dette en leire som ikke vil tørke og som kan benyttes flere ganger. Heldigvis finnes det flere typer på markedet, noen som kan brennes/ herdes enten i profesjonell ovn eller i stekeovn. I tillegg har vi også leire som er lufttørkende.

Til våre videoer kan alle disse typene benyttes da vi her i all hovedsak tar for oss utforming/ modellering av leiren ved å vise en rekke teknikker, men først en liten oversikt over de forskjellige typer vi forhandler til forretninger og i vår nettbutikk.

Plastelina kan også bli referert til som plasteline, plasticium, og plastilin. Hovedingrediensene er voks, olje , og leire-mel som brukes som bindemiddel. Plastelina blir brukt som et modellmateriale og kan hverken lufttørkes eller brennes. Dersom man ønsker å bevare det ferdige arbeidet benyttes en støpeform eller en gummiering.

Lufttørkende leire er lett å bruke, den er finkornet, og best av al mener mange, den behøver ikke brennes. Tørketid ca. 1 cm. pr. døgn, målt etter tykkelse. Dette gjør det mulig å tilsette detaljer under og etter at arbeidet er ferdig tørket.

Mass modelleringsleire for stekeovn er ikke et lufttørkende materiale, og man kan arbeide med leiren over lengre perioder. Denne kan så herdes i en stekeovn da den ikke krever like høye temperaturer som for eksempel keramiske leirer.

Følg de anbefalte steketemperaturer og tid som er oppført på emballasjen. Det normale er ca. 15 til 30 minutter på 135 grader.

Mass modelleringsleire selges i fem farger hvit, gul, rød, blå og sort, og det unike er at disse kan blandes innbyrdes for å lage alle farvenyanser.

Til våre videoer kan alle typer leire benyttes og det kommer helt an på om du ønsker å bevare arbeidet eller om du kun ønsker å øve.
Leksjoner tar for seg detaljer ved selve modelleringen steg for steg, fra det helt enkle til det mer avanserte og videoer kan spilles av i full skjerm for å få med alle detaljer.

Alle typer leire kan også overmales med enten olje- eller akrylmaling.

Leire og modellering.

Modellering for nybegynnere.


Vi starter med å forme en Teddybjørn.


Her kan du modellere en klovnefisk.


Se våre produkter her.


Modellering for de med litt erfaring..


Litt mer avansert modellering del 1.


Litt mer avansert modellering del 2.


Litt mer avansert modellering del 3.

Avansert modellering i 9 deler.


Modellering del 1 av 9.


Modellering del 2 av 9.


Modellering del 3 av 9.


Modellering del 4 av 9.


Modellering del 5 av 9.


Modellering del 6 av 9.


Modellering del 7 av 9.


Modellering del 8 av 9.


Modellering del 9 av 9.