MALE MED
AKRYLMALING


 

 

Stort utvalg i kunstnerutstyr på våre nettsider.
Norges laveste priser på en rekke produkter!
 
Male med akrylmaling!
Male med akrylmaling.

Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.

Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Akrylmalingen har i dag tatt over som vår mest benyttede form for maling, fulgt av oljemaling som en god nummer to. Akrylmaling tørker raskere enn olje, den kan tynnes med vann, og vann benyttes også til rengjøring av arbeidsredskaper.
Ønsker man en senere tørketid av akrylmaling tilsettes retarder.

Akrylmaling deles normalt inn i to kvaliteter, kunstnerkvalitet som er den beste og studiekvalitet. Kunstnerkvalitet inndeles i flere prisklasser hvor man benytter kostbare pigment for å sikre at malingen ikke skal missfarges, gulne over tid. Disse betegnes da som lysekte farger.
Studiekvalitet selges i de fleste tilfeller med samme pris uansett farge. Man benytter her rimeligere pigment som ikke har samme holdbarhet som akrylmaling av kunstnerkvalitet.

Male med akrylmaling.

Tips og tekniske detaljer innen akrylmaling.


Vanlige feil ved bruk av akrylmaling.


Male med kniv, for olje og akryl.


Mal et maleri på 30 minutter.

Abstrakt maling.


Abstrakt 1.


Abstrakt 2.


Abstrakt 3.

Diverse teknikker.


Maling av dyr.


Spontan realisme 1.


Spontan realisme 2.

Mix Media.


Bruk av mix media.


Dybde og mix media.