MALE MED
OLJEMALING


 

 


På vår produktside vil man nå finne en rekke nyheter til Norges laveste priser!

Male med oljemaling!
Male med oljemaling.

Våre videoer tar for seg maling med oljemaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med akrylmaling.

Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


En fordel for noen, en ulempe for andre er at tørketiden for oljemaling er betydelig lenger enn tilsvarende er for akrylmaling.
Fordel med lenger tørketid er selvsagt at man kan arbeide lenger med olje slik at man omhyggelig kan fremheve de detaljer man ønsker. En annen fordel er at det innen oljemaling er større utvalg i farger. Da akrylmaling er vannbasert og kan tynnes med vann må man ved bruk av oljemaling benytte diverse malemiddel. Likeledes benyttes gjerne løsemiddel til rengjøring av pensler og andre arbeidsredskape
r.

I utvalgte videoer vises litt om malemiddel som benyttes samt blanding av farger før man viser maling av stilleben, fra det første penselstrøk til et fult ferdig maler.

Male med oljemaling.

Forberedelse og maling av stilleben.


Bruk av malemiddel.


Blanding av farger.


Stilleben steg for steg.

Et maleri blir til av Tor-Arne Moen.

Når vi først skulle legge inn maling og teknikker er det vanskelig å komme utenom en av våre faste kunder, Tor-Arne Moen.
Hans malerier laget i eggoljetempera er virkelig et syn for øyet. Her viser han tre eksempler på sine populære arbeider hvor han tydelig viser kvalitet på våre lerret og blindrammer som skal tåle en røff behandling
.


Et maleri blir til.


Une & Helge, 17 mai 1977.


Et favnetak.

 

 


Se våre produkter her.


 

Maling av portrett.


Portrett av Sean Connery, rask gjennomgang.


Portrett av kvinne, rask gjennomgang.


Portrettmaling i sanntid.

Detaljert beskrivelse i maling av landskap og sjømotiv.

 
Vinterlandskap.


Den store bølgen kommer.